Festa P3
Xerrada: “Jugar per Créixer” a càrrec de MARINVA
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Tots estem d’acord en la importància del joc per al desenvolupament de les criatures. Dedicar temps a jugar és tan important com anar a l’escola. Jugar ens ajuda a adquirir les habilitats del llenguatge, l’expressió, la comunicació, facilita la integració dins d’un grup, aprenem a seguir normes i pautes… però, per sobre de tot, quan juguem som feliços i ens sentim lliures.

Per això estem de sort, perquè des de la comissió aprenent en família ens arriba una gran proposta, es tracta de la Xerrada “Jugar per créixer” a càrrec de Marinva, una empresa molt important i coneguda en l’àmbit de l’educació i el joc.

Estem molt contents de convidar a participar en aquesta xerrada, a totes les famílies i amics de la Rambleta del Clot amb fills i filles entre 0 i 12 anys, el dijous 14 de desembre a les 17.00 h, en el teatre de l’escola. Hi haurà servei de guarderia pels infants.

En aquesta xerrada es parlarà sobre la importància del joc en el desenvolupament dels fills i les filles i del paper dels adults que els acompanyen en aquest procés. Jugant ens podem mostrar com som, podem reforçar les relacions, aprenem a seguir normes i pautes de comportament… però per sobre de tot jugar ens aporta beneficis tant físics com psicològics; com deien abans som més feliços.

A la xerrada s’abordaran els següents temes:
• Tipus de Joc
• Criteris per escollir els jocs i les joguines
• Relació entre joc i autoestima
• Joc i gestió de les emocions
• Joc i gènere
• El joc en família.

Us deixem notes de premsa, entrevistes i articles sobre MARINVA l’empresa que imparteix la xerrada, no deixeu escapar aquesta oportunitat i reserveu plaça enviant un email a: afarambletadelclot2013@gmail.com indicant el vostre nombre i el curs del nen/a. Recordeu que les places son limitades.

EL PAIS_Dejemosalosniñosjugar.pdf

Blog de pares. Juguem per créixer i madurar, juguem amb els pares i els amics !!!

I avui? A què juguem? Article Criatures Ara.cat

 

 

www.marinva.es

 

Catalunya directe reportatge

 

Us hi esperem!!

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
%d bloggers like this: