Festa P3
Nova extraescolar: BATUCADA EN FAMÍLIA
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Estem molt contents d’anunciar que a partir del 3 de novembre hi haurà una nova activitat extraescolar: Batucada en família. Podreu gaudir amb els vostres fills i filles d’una estona amb ritme i percussió.

L’activitat serà d’una sessió setmanal. On es treballarà el ritme, la tècnica i la posada en escena amb instruments propis d’una batucada o grup de tabalers.

L’objectiu principal a part d’aprendre a tocar percussió, és la cohesió de grup i sobretot passar una bona estona, pares-mares i fills tots plegats.

El que fomenta aquesta activitat és:

El ritme, com saber representar una sèrie d’emocions a través del ritme, i treure el ritme que portem dins; el treball en equip, com a element d’oci social, cooperatiu saber respectar als membres del grup; l’expressió musical i corporal de tots aquells sentiments través del ritme i del moviment corporal a través del nostre ritme; l’art de la música al carrer de cara a la cultura popular; i per últim la identitat del treball com a escola. Tot això es planteja d’una manera lúdica i col·lectiva.

També està present la interculturalitat; per una banda el ventall de ritmes (brasilers, de foc catalans, italians, africans, diverses parts de sud Amèrica); per altre costat, n’hi ha integrants de diverses nacionalitats i diferents cultures, totes amb un mateix objectiu, fer sonar els nostres timbals a ritmes i passar-ho d’allò més bé.

Serà tots els divendres de 17,15 a 18.15 h i les inscripcions ja estan obertes en la secretaria de l’AFA

No ho dubteu!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
%d bloggers like this: