Festa P3
Cursa de la Dona
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Benvolgudes famílies,

Des de l’escola i l’associació de famílies AFA, conjuntament amb l’Institut de Barcelona Esports proposem participar en la Cursa de la dona per a fomentar i instaurar hàbits esportius entre totes nosaltres, i aquesta és una bona manera d’niciar-nos.

L’equip femení de l´escola Rambleta del Clot, té una cita amb la Cursa de la dona, el diumenge 12 de novembre a les 9h. Un recorregut de 8 km pels carrers de Barcelona.

Aquesta cursa es pot fer corrent, caminat, passejant, xerrant i, sobretot, gaudint, fent esport com tantes dones…. El més important és participar, arribar a la meta gaudint d’aquest esdeveniment emocionant per a les dones i solidaritzar-nos amb la lluita contra el càncer de mama.

El fet d’anar en grup a la cursa, l’IBE (Institut de Barcelona Esports) es fa càrrec, de la inscripció a la cursa. Per tant aquesta serà gratuïta i ens lliuraran la samarreta, el dorsal i el xip.

A l´AFA, encara que no es participi en la cursa, qui vulgui, recollirem una donació econòmica voluntària per ajudar a la investigació del càncer de mama, raó per la qual es celebra aquesta cursa i que entregarem a l’AECC el dia de la recollida de les samarretes.

Què podeu fer per participar-hi?

Sortir a entrenar soles o bé en grups organitzats. Us proposem el dijous 26 d’octubre, de 20 a 21 h i, el dissabte 4 de novembre, de 10 a 11 h. Lloc de trobada a la porta sortida alumnes.

Dies d’entrenaments oficials: 16, 18, 23, 25 i 30 d’octubre i 2, 6 i 8 de novembre. Es faran al Parc de la Ciutadella de 20 a 21h. Punt de trobada Plaça Prim.

La samarreta i el dorsal s’ha de recollir el divendres 10 de octubre de 16,30 a 18,30h.

Segons el reglament de la cursa, el temps màxim per fer el recorregut és 1 hora 30 minuts. A la carta apareix que no hi ha

Data límit per fer inscripcions 31 d’octubre.

Inscripcions: per internet ( afarambletadelclot.cat/cursa-de-la-dona-2017) a l’escola o a la bústia de d’AFA.

 

 

Un any més, la Rambleta tornarà a estar present a la Cursa de la dona!

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
%d bloggers like this: